Att arbeta hos oss

På Årsta anställer vi personliga assistenter för att assistera de funktionshindrade i deras ”egna” bostäder. Det är av stor vikt att du kan skapa en god relation till den du skall assistera och vara med.

Vi ser helst att du som jobbar hos oss har någon form av vårdutbildning, undersköterska, behandlingsassistent, personlig assistent eller liknande. Erfarenhet av att jobba med funktionshindrade ser vi som en tillgång och merit.

De som bor på Årsta Gård har olika behov av stöd, uppmuntran och praktisk hjälp, i samtliga av livets dagliga göromål för att få ett gott liv som andra. Som till exempel matlagning, städning, inköp, tvätt, praktiska sysslor ute och inne, resor till olika evenemang, bibliotek, simhall, bowling etc…

En del av de boende är intresserade av djur eller har eget husdjur och behöver hjälp med dessa för att alla ska må bra.

På gården finns en daglig verksamhet ”Blåklockan” och det är ditt ansvar att de boende får tillgång till denna lokal eller annan plats för att göra/syssla med det som är stimulerande, lustfyllt och rogivande utifrån varje enskild individ.

Årsta Gård har ett eget gym med bubbelpool och bastu där både du och din boende kan träna, eller bara koppla av i ett varmt bubbel. 

Årsta Gård är förutom en verksamhet för funktionshindrande också ett aktivt jordbruk med djur och marker för dessa. Gatubelysning finns inte och en del av året är stövlar ett måste, det är bra att vara lite praktiskt lagd, helst inte allergiker eller mörkrädd.

För att kunna arbeta på Årsta Gård måste du ha körkort och tillgång till bil för resor till och från arbetet. I tjänsten kör du någon av företagets bilar.

Du är välkommen med din ansökan till oss via e-post till Lola@arstagard.com